Üdvözöllek!

Győrfi Lívia vagyok, a Szigligeti és Balatonfüredi szállásaink büszke tulajdonosa, és reményeim szerint a te leendő házigazdád 🙂

Amennyiben Balatoni szállást keresel akkor biztosíthatlak afelől, hogy a lehető legjobb helyen jársz…

Pécsett élek, de a szívem a Balaton felé húz, hisz gyermekkorom nyarait Tapolcán és Szigligeten töltöttem. Egész pici korom óta álmodoztam arról, hogy egyszer majd erre a gyönyörű helyre költözöm. Életem egyik legmeghatározóbb napja volt, amikor tulajdonosa lettem a Szigligeti nyaralómnak.

Így kezdődött, 2007-ben….

Szinte adta magát, hogy a házat szálláshelyként hasznosítsuk, mint ahogy később, a családom másik 2 Balatoni ingatlanát is.

Szerencsésnek érzem magam, mert a munkám minden pillanatát élvezem! Nagyszerű látni a szálláshelyeink folyamatos fejlődését, aktív részese lenni a tervezéstől a kivitelezésig.

Minden szezonban megkapni az első 10 pontos értékelést megnyugvás.

Elismerő szavakat kapni, az évek óta visszatérő vendégektől, az felbecsülhetetlen!

Sok szeretettel várlak, legyél vendég te is minálunk!

Ismerd meg kiadó szállásainkat

Délibáb Apartman

Csodás kilátással a Balatonra. Maximum 6 személy részére. Please leave this field empty NE MENJEN EL ÜRES KÉZZEL! Töltse le INGYENES Szállásfoglalási kisokosunkat. Sok-sok tippel és trükkel, hogy idén tényleg a legjobb szállást találja meg a Balatonnál, csalódások nélkül, és a lehető legkedvezőbb áron! Név: * Email cím * Adatkezelési tájékoztatót elfogadom, email fogadásához hozzájárulok […]

Info

Ár űrlap: 40,000 Ft egy éjszaka

Részletek megtekintése

Szömörce Vendégház

Bemutatom a Szömörce Vendégházat, egy exkluzív, csak egyben kiadó, tökéletes otthont nyújtó szálláshelyet nagyobb társaságok számára. A ház három szintes, 11 fő befogadására alkalmas, és igényesen berendezett tereivel várja vendégeit.

Info

Ár űrlap: 40,000 Ft egy éjszaka

Részletek megtekintése

Lívia Nyaraló

  A legnépszerűbb szállásunk. 6 főig ideális.

Info

Ár űrlap: 40,000 Ft egy éjszaka

Részletek megtekintése

Vendégeink mondták

Téged is várunk sok szeretettel 🙂

Ellenőrizd a szabad helyeket és foglalj online…