A Szömörce Vendégház igazi otthonos sziget, tökéletes választás baráti társaságoknak vagy egy nagy családnak. Mi is családilag voltunk itt, és mindenki élvezhette a saját kis privát terét – ráadásul két szoba közvetlenül a gyönyörű hátsó kertre nyílik. Itt egy hangulatos szabadtéri pergola vár, ülőgarnitúrával és grillezővel, tökéletes a kerti partikhoz. A többi szobából csodás kilátás nyílik a Tihanyi félszigetre és a Balatonra. Az egész ház ragyogóan tiszta, a konyha pedig minden szükséges felszereléssel bír. A földszinten található biliárdszoba, ami közvetlenül a konyhához kapcsolódik, egészen különleges élményt nyújtott. Az ágyak és az ágyneműk pedig annyira kényelmesek voltak, hogy olyan mélyen aludtunk, mint a kisbabák. 🙂

Gözde

Törökország

A Szömörce Vendégház gyönyörű környezetben helyezkedik el, csodás kilátással a Balatonra. Ez kárpótol azért, hogy autóval kell menni a strandra. Több családnak, baráti társaságoknak nagyon jó választás, tágas, igényes, várakozáson felül felszerelt ház! Kinti sütögetési, kiülési lehetőség is van!

Judit

Szolnok

Csodálatos hely, lenyűgöző kilátás, jól felszerelt ház és szuper barátságos tulajdonos. Lívia kedves és segítőkész, mindenkinek ajánlom ezt a helyet!
Sajnáljuk, hogy nem maradhattunk tovább.

Tünde

Szlovákia

Kivételesen szép elhelyezkedés, szuper kedves tulajdonos, jól felszerelt apartman. Még egy üveg bor is várt érkezéskor! Abszolút csúcs!

Petra

Németország

Csodálatos fekvésű ház, a Balaton legszebb részén, csodálatos a kilátás a tóra és a közeli dombokra ahol a szőlőtermesztés dominál. És mindez látható az ingatlanból. Jól felszerelt konyha kertkapcsolattal. Nincs más dolgod, mint főzni, enni, hallgatni a madarakat és a kabócákat, kortyolgatni a bort a közeli szőlőültetvényekről, és nem megfeledkezni a reggeli és esti sétákról, gyönyörködve a csodálatos építészetben és a buja növényzetben. Nagyon ajánlom ezt a helyet!

Mateusz

Lengyelország

Komolyan mondom mintha valahol külföldön lettünk volna több 100 kilométerre, de “csak” Szigligeten voltunk. Az elmúlt évek egyik legjobb nyaralása volt. Magyar Toszkána imádlak 🙂

Barbara

Pécs

Minden szuper volt, kedves házigazda kényelmes ágyak, csönd, nyugalom. Nem volt túl jó időnk, de a környék tele látnivalókkal. Jövünk még…

Tamás

Visegrád

3 éve üdülünk itt, szóval kicsit lehet elfogult vagyok. De nem véletlenül jöttünk vissza harmadszorra. Idén is mindennel meg voltunk elégve.

Andrea

Budapest