Lívia Nyaraló

 

A legnépszerűbb szállásunk. 6 főig ideális.

Vendégházunk baloldali részében (az utcafrontról nézve) található a Lívia nyaraló.

A bejárati kapu és az utcafronti udvar közös a szomszédos Délibáb apartmannal, a zárt udvar bal oldalán 3 autó kényelmes parkolására van lehetőség. A nyaraló terasz felőli alsó udvarrésze csodás kilátással a Balatonra és a környező hegyekre teljesen elkülönül a szomszédos apartmanétól, így azt a Lívia nyaraló vendégei kizárólagosan használhatják. Itt tűzrakásra is van lehetőség egy öntöttvas tűzrakó helyen illetve tárcsa, bogrács és faszenes grillsütő is a vendégek rendelkezésére áll.

A ház 6 személyes. Az alsó szinten található a konyha, 1 szoba 2 db 1 személyes ággyal, zuhanyzós fürdőszoba, külön wc, lépcsőház, és a panorámás terasz.

A konyha jól felszerelt, sütéshez-főzéshez minden konyhai eszköz megtalálható. Van kávéfőző, vízforraló, kenyérpirító, mikrohullámú sütő, mosogatógép, mosógép.

Az emelten 2db klímával felszerelt hálószoba, az egyikben 180×200-as ágy, másikban 140×200-as ágy található. Illetve itt szintén van egy zuhanyzós fürdőszoba, lépcsőház és egy panorámás terasz.

A teraszokon kerti bútor szolgálja a vendégek kényelmét. A felső terasz egy külső lépcsőről is megközelíthető.

A Lívia nyaraló 2024-es árai:

Foglalási Szabályok:

Főszezonban minimum 7 éjszaka foglalható

Kiemelt időszakban (Március 15., Húsvét, Pünkösd, Május 1., Augusztus 20., Október 23., Karácsony, Szilveszter) minimum 3 éjszaka foglalható

Egyéb időszakban minimum 2 éjszaka foglalható

Bizonyos esetekben, lehetséges a szabályoktól eltérni,  kérje egyedi ajánlatunkat.

 

Nézze meg a nyaralóról készült fényképeket:

Info

Ár űrlap: 300,000 Ft 7 éjszaka

Foglaltság

Foglalási űrlap

A kötelezően kitöltendő mezőket követi a *Reserve of 1 available accommodations.

A Lívia Nyaraló elérhető a kiválasztott időpontban.